sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Summer is still here!


Olen niin suunnattoman iloinen siitä, että kesäsäät jatkuu vielä ja saa käyttää kesävaatteita ja fiilistellä kesäasioita, ettei mitään rajaa :) Enjyoing every second of it while i can:)

Eilen käytiin tyttöjen kanssa leffassa katsomassa We are the Millers-nimistä elokuvaa. Ihan mahtava! Suosittelen jokaiselle komedia leffoista tykkäävälle katsoa kyseinen elokuva, saa hyvät naurut ihan takuulla ;) Päivään kuului myös Zarassa shoppailut, Vapianossa ruokailut ja Robertsissa kahvittelut ja illalla tietenkin oman kullan kainaloon. Täydellinen päivä :)

Tänään sitten oli suurimmaksi osaksi perhepäivä, johon kuului ruokailu terassilla ihanassa auringonpaisteessa, valokuvien ottaminen ja nautiskelua läheisten kanssa :)
Ihanat viikonloput melkein vietetty, huomiseksi on kuulemma luvattu kans aurinkoiset säät, joten pitää kehitellä jotain ulkoilua huomiseksi. Sitten jaksaa taas viikon rutiinit ja kiireet :)

Ja lopuksi vielä asukuvia :) Tänään ensimmäistä kertaa päällä mun uudet eilen ostetut lempihousut ja balleriinat Zarasta,  vanha Seppälän toppi ja DKNY:n laukku.


                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti