lauantai 15. maaliskuuta 2014

Red coat - perfect coat

Tänhetkistä pettymystäni ei voi sanoilla kuvailla...Olen ollut niin onnellinen nämä pari viikkoa ulkona olevasta keväisestä säästä, ettei mitään rajaa. Se toi muhun ihan odottamattoman määrän energiaa ja auttoi suoriutua kiireen keskellä. En meinannut uskoa sääennustuksia, kun kuulosti niin kaukaiselta ajatus siitä, että nyt yhtäkkiä tämän kaiken ihanan kevään keskellä tulisi taas lunta ja vielä enemmän, kuin varmaan koko talvena yhteensä. Karu totuus, what can I say, ei yhtään hymyilytä enää toi 20cm lumikerros maassa ja se, että lisää tulee koko ajan. Take me back to the sunny place! :( 

No mutta, minä aion toivoa parasta, että tuo takatalvi ei kestä kun viikon tai pari ja sitten taas tulee lenkkarikausi (käytin varmaan koko viikon lenkkareita, kun iloitsin niin paljon kuivuudesta ja lämmöstä). Tällä hetkellä istun kotona pyjamassa lämpimän peiton alla teekuppi kädessä ja syön paljon hedelmiä, siinä toivossa, että ne piristäisi vähän. Kohta alkaa ensiviikon kokeisiin lukeminen  ja illalla sitten juhlistetaankin minun ja kaverini yhteiset synttärit tyttöjoukolla :) 

Nyt haluaisin jakaa tänne toissapäivänä ottamat asukuvat, joissa on vielä sitä ihanaa kevätfiilistä. Tässä viihdoinkin esittelen talven parasta ostostani Karen Millenin villakangastakkia. Minun mielestäni toi takki on pure perfection. Se on naisellinen, hyvän mallinen, sopivan pituinen, silmäänpistävä, ja kaikenlisäksi vielä aika lämmin, koska siinä on villaa ja cashemeriä. En yleensä panosta vaatteiden laatuun, olen enemmänkin "määrä" -ihmisiä, mutta tämä yksilö oli niin täydellinen, ja vieläpä mahtavalla alennuksella varustettu, etten voinut vaan kävellä ohi ostamatta. Oikeasti, takki, jonka alkuperäinen hinta on 450€, alennettiin yli 300€:lla. Kaunis, lämmin, PUNAINEN ja vieläpä Karen Millenin, who wouldn't buy it? 

 






 Takki - Karen Millen, laukku ja kengät - Zara, hattu ja karvahuivi - H&M, neule - saatu lahjaksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti