torstai 7. elokuuta 2014

This and that

Olen huomannut, että olen selkeästi iltakirjoittaja. Mietin pitkään sitä, että voisi taas kirjoittaa tänne blogin puolelle jotakin, vapaata aikaa siihen hommaan löytyisi, mutta saan itseäni kirjoittamaan vasta kellon ollessa siinä jossain puoliyön jälkeen. En oikeastaan tiedä, mistä nyt kirjoittaisin, ei ole mitään erityisen fiksua tai muuten erikoista päässä tällä hetkellä. On vaan hyvä fiilis. Se on se kesä. En voi uskoa näitä kauniita kesäpäiviä, too good to be true, ja silti se on niin=)) Nolona myönnän, etten ole ottanut näistä aurinkoisista päivistä niin paljon irti, kun mitä pitäisi. En esimerkiksi ole uinut Suomessa kertaakaan tämän kesän aikana. Olen ollut suurimmaksi osaksi töissä siihen iltapäivään saakka, jolloin ei viittisi mennä enää rannalle ottamaan aurinkoa. Mutta ei se minua haittaa (yllättäen!), tykkään työstäni ja siitä tunteesta, että teen jotakin hyödyllistä. Herään aikaisin aamulla (minulle aikaisin, siis), menen töihin, ansaitsen siellä palkkaa, seurustelen ihmisten kanssa ja koko ajan saan lisää ja lisää kokemusta, ei pahempi ajanvietto minusta =) Voisi olla paljon surkeampaakin. Esimerkiksi masennun totaalisesti, jos en tee yhtään mitään monta päivää peräkkäin tai jos minulla ei ole mitään suunnitelmia. Ahdistun siitä, jos herään myöhään kesällä ja vietän päivän kotona sisällä, koska se tuntuu ajanhukalta. Ei Suomessa ole niin paljon aurinkoa, että sitä olisi varaa kököttää neljän seinän sisällä yksin. Nykyään, jos minulla on tiedossa vähän tylsempi päivä kotona, vältän sitä niin, että yksinkertaisesti otan kirjan, kävelen n.10 metriä lähimmälle kalliolle ja makaan siellä auringonpaisteessa nauttimassa kirjasta ja elämästä. Se saa minut hyvälle tuulelle=)

Seitsemän päivän työputken jälkeen minulla alkaa huomenna kolmen päivän miniloma. Ja oonkin ajatellut rentoutua janauttia siitä kunnolla. Eilen tapailimme piiiiiitkästä aikaa ihanien Porvoon tyttöjen kanssa täällä Helsingissä ja vaihdettiin kuulumisia. Oli mahtavaa päästä näkemään koulukavereitani pitkän työpäivän päätteeksi=) Tänään on ollut myös mahtava päivä, nimittäin tapasin kaverini iltapäivällä töiden jälkeen ja tehtiin pieni kävelykierros Helsingin keskustassa. Aloitettiin treffit nappaamalla kahvit Robertsista, jonka jälkeen suunnattiin Tuomiokirkon portaille istuskelemaan. Jonkin ajan päästä päätettiin vähän jalotella ja ruvettiin kävelemään kohti kauppatoria, jossa napattiin mukaan jätskit ja siirryttiin Espalle taas istuskelemaan. Oli mukava kävellä ja jutella niitä ja näitä rauhassa kauniissa ja aurinkoisessa Helsingin keskustassa. Huomiseksi on luvassa myös ohjelmaa, jolloin näen äitini ja pikkusiskoni keskustassa. Luvassa on mm. museoiden kiertelyä, kävelyä, auringosta iloitsemista, syömistä ja toistemme seurasta nauttimista =) Aurinkoista loppuviikkoa kaikille, ottakaa kaikki irti tästä ihanasta kesästä, niin että talvella on muistettavaa ;)

P.S. Kuvien asu koostuu: mekko ja koru Mangosta, kengät Dinskosta, kello Gina Tricotilta ja laukku H&M:stä

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello there! Today I don't have anything special to write about, just talking this and that mostly about what I have been doing lately=) I can't believe this amazing sunny summer weather to continue for this long! Now come on, where talking about Finland here, it's pretty awesome. I have to say, that I haven't been taking quite everything out of it, not as much as I could. I have been working for all summer and often continue my working day somewhere around 5-6 pm. But I'm not complaining at all! I like my job, I like the fact that I'm actually spending my time with some benefit. I interact with people, earn money, and gain experience all the time. I'd rather do that, then wake up in the middle of the day and just sit at home doing nothing at all, it gives me anxiety. Because when it's a weather like this, u need to take all advantage of it. Nowadays if I don't have any plans and I know there is gonna be a long boring day alone ahead, I grab my book, walk 10 meters to the nearest rock and lie there on the grass with my book enjoying sun and life=) 

After seven days of working I finally have three days off to myself and I'm definitely going to use them =P I was really happy to meet up with my girls from Porvoo yesterday here in Helsinki after soooooo long time and chat about everything. And today I saw my other friend and we had so much fun walking on the streets of Helsinki, eating ice cream in the park and talking about stuff. Just a perfect peaceful ending to a day after a really long shift at work. I also have plans for tomorrow, since my mom and my little sister are coming to Helsinki and we are gonna to to some museums and just walk around in center and maybe eat somewhere. Definitely waiting for that =) So, have a really nice end of the week ya all and enjoy this wonderful summertime, so that u would have something to remember in the winter ;) 

Outfit on the pictures consists of: Dress from Mango, statement jewelry from Mango, shoes from Dinsko, watch from Gina Tricot and bag from H&M 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti