lauantai 18. huhtikuuta 2015

Purple Puff

Vähän parempia kuvia uusista hiuksista. Alan tottumaan tohon tukkaan, uskaltaisin jopa väittää, että tykkään siitä ja saatan harkita sen jättämistä vähän pidemmäksi aikaa kuin mitä joudun pitämään sen =) Se muuttaa koko ilmettä ja tavallaan tyyliäkin. Olo on myös ihan erilainen violettien hiusten kanssa, taidan viihtyä nämä päässä enemmän kuin blondiraitojen kanssa! (what??) Puhumattakaan siitä, että kehuja tukasta satelee monesta suunnasta =) Nyt toi väri on lähtenyt pesussa aika paljon ja siitä intensiivi lilasta on tullut tommonen pastelli hattara, taidan tykätä siitä jopa enemmän sellaisena. Hiukset näyttävät niin kivoilta näissä kuvissakin (vaikka itse sanonkin), etten lähtenyt paljoa muokkaamaan jä värejä säätämään edes. Olen myös huomannut, että ne vaihtaa tosi paljon väriä eri valaistuksessa, esimerkiksi näitäkin kuvia katsoessa puolet taittaa pinkkiin ja puolet lilaan, välillä myös näyttävät harmahtavilta ja vaalean ruskeilta (??). Kameleonttihiukset :D Anyways I like them. 

Pari näytöstä on tällä viikolla jo ehditty vetämään ja vielä neljä häämöttää edessä. On tullut myös koettua reissuelämää tavallista enemmän, kun tuli vierailtua  näiden keikkojen puolesta siellä Turussa ja Vaasassa saman viikon aikana. Viihdyn aika hyvin tälläisissä tilanteissa, joissa on paljon menoa, esiintymistä, lavajännitystä jne. Onhan se tavallaan raskasta, kun koko päivä menee valmistuessa illan tapahtumaan. Aamuyöllä lähdetään varhain kohti uutta kaupunkia, saapuessa perille vietetään tuntikausia kampaajan sekä maskeerajan tuolissa istuen (minun tapauksessa n.5-7 tuntia), sitten vedetään show niin täydellisesti, kun pystyy ja illalla tapahtuman päätyttyä väsyneinä läsähtetään bussiin ja vietetään siellä vielä se 6 tuntia. Mutta se on itselleni ainakin henkilökohtaisesti nii palkitsevaa henkisellä tasolla, että elän ihan mielellään tälläistä vauhtielämää silloin tällöin :) Olen aikaisemminkin kirjoittanut viihtyväni lavalla ja tottuneeni pienestä pitäen "esiintyjän elämään", joten minä saan siitä vain vaihtelua elämään ja lisää kokemusta. Täytyy myös mainita meidän mahtava porukka ja kaikki ihanat ihmiset, jotka ovat mun ympärillä:) Näytöksistä pitäisi tulla jossain vaiheessa kuvia toivon mukaan ja heti, kun saan ne käsiini lataan ne tännekin :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In English

I don't believe I'm saying this, but I think I'm in love with my hair! Especially now when the colour has washed away little bit, so it's not so bright purple anymore. In this pictures though it actually looks pink =D Anyhow, I suppose I got used to my new hair style and I feel even more comfortable with it then with basic blond highlights I used to have before this. And yes, I am really surprised about it, it's like a new me, a completely different person saying that =D I also have got a lot of compliments about the hairstyle and well let's face it, getting compliments feels always great :)) 

So far, I have been in two different cities in Finland this week doing fashion/hair shows. And I have to say I've enjoyed it:) It's always exciting spending whole day preparing for the nights show and then the show itself :) I have to say it's a little bit exhausting, mostly because of early wake ups and long bus trips. But for me personally it's so rewarding that I really don't mind at all! I like that kind of life style, and I like performing, and spending my day preparing to the show. It's truly exciting :) And we also have so good crew and many nice people around me, who make it more fun :) I also know, that I get a lot of experience and life lessons from those situations which is always great. I'm gonna put the photos from the shows here as soon as I get them :) 
















'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti