keskiviikko 20. toukokuuta 2015

That pencil


Jacket - Zara, Skirt - H&M, Shirt - Gina Tricot, Shoes - H&M, Bag - Zara

What a day! Selviydyin tänään kahdesta kokeesta, molemmat ehkä kouluhistoriani vaikeimpia (joo, toinen oli se matikka, as always). Toisesta luulisin päässeeni läpi tai ehkä jopa ansainneeni jonkun melko hyvän arvosanan, mutta toinen oli, kyllä, aivoilleni ihan liika..Eilen tuli valvottua myös tuon kyseisen kokeen takia aamukolmeen asti ja yöunet jäi lyhyeen, kun piti nousta klo 7 aamulla taas lukemaan. Mutta hei! Tämä kaikki loppuu ihan kohta! Viimeisiä panostuksia tässä vielä, pari uusintaa ja yksi kurssikoe ja sitten on kolmas vuosi AMK:ssa ohi ja KESÄÄÄÄÄ!! Ja sitten ei enää kursseja olekaan, vaan on jäljellä työharjoittelu ja opinnäytetyö. Voiton puolella jo ollaan ;)) 

Kokeiden kanssa samaan päivään mahtui onneksi myös mielekästä tekemistä myös :) Nimittäin kokoonnuttiin juhlimaan yhden parhaimman kaverini syntymäpäivää ravintolassa ja vaikka istuttiinkin tyttöjen kanssa vain pari tuntia, silti se piristi muuten tylsää ja opiskelupainotteista päivääni paljon. 

Tässä tämän päivän asu ja se on kerrankin oikeasti ajankohtainen :D Yleensä, kun ne kuvat otetaan joskus ja julkaistaan vasta sitten, kun on aikaa kirjoittaa tänne tai on jotakin sanottavaa. Tänään oli aikaa ja halua, joten päätin etten sivua tätä myöhemmälle. Tietokoneen kansioihin on nyt kertynyt myös lisää kuvamateriaalia, joka odottaa julkaisua, joten ehkä alan postata edes vähän tiheämmin, kun kerran niitä valokuviakin riittää =D 

Huomenna myös alkaa nelipäiväinen Pre Helsinki - muotitapahtuma, jossa tulee olemaan mm. muotinäytöksiä, seminaareja, näyttelyjä ja shoppailua. Tapahtuman tarkoituksena on edistää suomalaista muotia ja esittää luovempia ja lahjakkaimpia suomalaisia muotisuunnittelijoita. Luvassa on paljon kaikkea mielenkiintoista tekemistä ja katsomista, joten suosittelen kurkkaamaan Pre Helsingin omille sivuille tarkempaa ohjelmaa varten. Itse pyörin tapahtumassa työhommissa ja olenkin todella innoissani tästä tilaisuudesta :) Mielenkiintoinen loppuviikko tulossa, siis! 

Nyt jatkan Euroviisujen katselua, kohta saakin tietää ketkä pääsee finaaliin =P 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti