keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

It's over soon!

Shirt - Zara, Jeans - Zara, Shoes - Asos (kirppis), Bag - Gina Tricot

Täältä ilmoittautuu yksi innostunut opiskelija:) Ei, en ole tässä vaiheessa enää niin innokas itse opiskeluun suhteen, vasn siihen, että se päättyy ihan just! Tänään oli nimittäin tradenomiopiskelujeni toiseksi viimeinen kurssikoe!! Enää one to go ja se olisi huomenna, varmaan opiskeluhistoriani kauhein koe xD No ei, on niitä ollut muitakin kauheita kokeita tässä 15 vuoden opiskelujen aikana. Mutta kyllä ne matikan kokeet saavat minussa aina pahimman puoleni esiin. Varmaankin ainoa asia maailmassa, joka saa minut hysterian partaalle ja aivosoluni kuolleiksi :D Mutta! Positiivistä on se, että kaksi muuta monsterikurssia ovat ohi. Toisesta onnistuin jopa saamaan hyvän numeron (3/5!!!!), toinen oli tänään ja minulla on sellainen tunne, että voisin päästä siitä läpi tällä kertaa. Huomisen kokeen jälkeen ei tosiaan pitäisi olla enää muuta kuin työharjoittelu ja opinnäytetyö. Joten täällä minä intoilen koulun loppumista ja kesän alkua:) Peukut pystyssä huomiselle! 

P.S. Kuvat on otettu Ruotsin reissulta laivalla ja päällä on uusi ihana Zaran toppini, uudet Zaran farkut, joiden takia en pysty enää käyttämään muita farkkuja koska olen rakastunut näihin, ja viime kevään kenkälöytöni kirppikseltä. Olin niin onnellinen löytäessäni noi täydellisen nudet kiiltokengät, sillä ne olivat upouudet, sain ne vain 12 € ja ne sopivat ihan kaikkiin asuihin! No...ne olivat uusien näköiset vielä pari päivää sitten, kunnes Coco päätti teroitella vähän kynsiään niihin, kun minä tyhmänä unohdin kenkäpussin eteiseen. Kyllä niitä vielä voi käyttää, ei ne ihan pilalle ole menneet, mutta eivät enää näytä eilen ostetuilta. Olen varma ettei kissani tarkoitus ollut pilata kenkiä, vaan saada ne pois pussista, voidaakseen tunkeutua itse pussiin. Kissat ja pussit (ja laatikot, ja laukut, ja kaapit ja kaikki muu mihin voi änkeä). Oho tuli muuten vähän pitkä P.S. xD
-----------------------------------------------
In English

I'm so happy the school is almost over!! I have one exam left tomorrow (math!!!) and then I've completed all of my courses in my University, and it feels awesome! After that I'll only have my final work and internship wohoo!:) This year I'm suppose to graduate from my school, hopefully will do it! 

P.S. My cat scratched those pretty shoes I'm wearing on the photo below :( i really liked the shoes. But luckily it's not that bad, I think I still can wear it. And the shoes weren't actually his purpose, the plastic bag they were in was. U know, cats and bags (or anything where they can fit). 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti