perjantai 6. marraskuuta 2015

Blue on blue

Jacket - Mango, Skirt - Mango, Sweater - Esprit, Shoes - H&M, Bag - Zara 

Päätin, että tänään on en tee mitään -päivä. Tai pikemminkin teen mitä haluan -päivä. Herätyskello on jäänyt laittamatta, ja sen ansiosta heräsin tyytyväisenä puolenpäivän aikoihin tuntematta omatunnon pistoksia. Minulla on täysin vapaa päivä! =) Tai no, ensimmäinen herätys oli oikeastaan jo seitsemältä aamulla (ilman herätyskelloa!), keho on todennäköisesti tottunut jo rutiiniin, mikä on pelkästään positiivista. Nousin seitsemältä vain syöttämään Cocoa, joka heräsi samoihin aikoihin kanssani, jonka jälkeen päätimme kissan kanssa painua takaisin sänkyyn seuraavaksi viideksi tunniksi.  

Nyt olen omistanut viimeiset neljä tuntia television hömppäohjelmille (70's show, Hulluna sinuun jne.), blogien lukemiselle, aamiaiselle, kahville ja hyödyttömälle sohvalla olemiselle. Kissa on tullut samaan päätökseen kanssani ja omistaa myös päivänsä laiskalle hengailemiselle samalla sohvalla. Illalle olen suunnitellut vierailua vanhemmille, enkä oikeastaan mitään muuta. Huominen saa taas olla juoksupäivä, sillä aamuksi ajattelin ottaa töitä ja ilta menee kaverin syntymäpäiviä juhlistamassa. 

Arki vierähti aika pitkälti töissä ja tällä viikolla olenkin suoriutunut 9h työpäivistä, joiden jälkeen piti aina kiirehtiä pää kolmantena jalkana hoitamaan muita asioita. Eilen työpaikallani oli yksi tilaisuus, jonka takia työpäivä venyi kymmenentuntiseksi. Se ei tosin haittanut yhtään, sillä päivä oli hauska, todella mielenkiintoinen ja antoisa, joten se vierähti aika nopeasti omalta osaltani. Kymmenentuntisen työpäivän päätteeksi pyörähdin vielä kaverillani vaihtamassa kuulumisia ja katsomassa hänen kodin uusinta pikkuasukasta - kaksikuukautista todella söpöä Oskar-kissanpentua. 


 Päästessäni kotiin kymmenen maissa ja syödessäni iltapalaa taisin sammua aika äkillisesti. Sitä on muuten tapahtunut nyt enemmän kuin haluaisin. Olen koko viikon kirjaimellisesti sammunut sängylle kesken elokuvan meikit ja vaatteet päällä. En tiedä johtuuko väsymyksestä vai mistä, en nimittäin koe nukkuvani liian vähän. Vähemmän kuin  seitsemän tuntia harvoin nukun, ja seitsemän tai kahdeksan tuntia unia pitäisi, kyllä, riittää ihmiselle varsin hyvin. No, yritän päästä tästä viimeaikaisesta tavasta  pian. 

Nyt taidan jättää blogin ja siirtyä lukemaan kirjaa ja hörppimään suklaateetä (sohvaa jättämättä). Ihanaa perjantaita kaikille!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In English

Today is my not gonna do anything -day. Woke up at 12 am without even feeling guilty about it. It's my day off and I decided not to bother doing anything useful, so this day is pretty much dedicated to lounging on the couch, watching silly programs on TV, reading a book and enjoying chocolate tea. My cat is totally agreeing with me on that, so he also chose hanging out on a couch and not caring about a thing today. 

I've had pretty rough week, working for 9 or 10 hours and trying to handle my other stuff after work. Even when I really don't mind working long days at my internship since I really enjoy it, it's nice to have one totally peaceful chilling day a week. 

So have a nice Friday everyone! 




 



2 kommenttia: