perjantai 8. huhtikuuta 2016

7.4.2016


Jacket - H&M, Sweater - H&M, Pants - Noisy May, Shoes - Adidas Superstar, Bag - Ralph Lauren

Joogaa, lukemista, vauvoja, lattea, aasialaista, ystäviä. Näistä päiväni koostui tänään. Pidin todella tästä päivästä, sen takia se ansaitsee ihan oman postauksensa. 

Aloitin aamun niinkin erikoisella tavalla itselleni kuin joogaamalla. Olen ennen tätä kertaa ollut vain kerran aiemmin joogatunnilla, enkä pitänyt siitä lainkaan. Nyt neljä vuotta jälkikäteen päätin antaa joogalle uuden mahdollisuuden, sillä olen kuullut siitä paljon hyvää ja vakuutin itseäni siitä, että joogalajejakin  on niin moneksi, että sieltä on pakko löytyä minullekin sopiva. Ryhdyin toimeksi ja ostin eilen kahden viikon tutustumispaketin HIMA Happiness -joogastudioon. Tänään kävin ensimmäisellä tunnilla, joka oli aerial yoga (ilmajooga suomeksi?)! Ja pakko sanoa, että kyllä minä lähden sitä jatkossakin kokeilemaan tämän tunnin perusteella, nimittäin aerial jooga oli erittäin mielekseni, tasokin oli itselleni sopiva, ei liian vaikea eikä yhtään niin helppokaan. Pidin siitä, että opettaja kiinnitti jokaiseen huomiota ja auttoi sekä korjasi kaikkia tarvittaessa.

Pakko myös hehkuttaa hieman HIMA Happinessin tiloja: Vau! Kaksikerroksinen rakennus, jossa ihanan valoisat salit ja kaunis sisustus kaikkine pienine yksityiskohtineen. Alakerrassa on viihtyisä kahvila, jonka tarjontaa ajattelin testata huomenna joogatunnin jälkeen, kun en tänään ehtinyt. Täydellinen valinta esteetikolle! Go and see it yourself:) 

Joogan jälkeen kävi matka kouluun, jossa vietin nelisen tuntia lukemisen parissa. Opinnäytetyö on parhaillaan tekeillään, joten kouluvisiitit ovat tällä viikolla yleistyneet. 

Koulusta keskustan ja pienen kahvilahetken kautta (siitä se latte) matka jatkui sairaalaan, jossa käytiin kaveriporukan kanssa moikkaamassa ystäväämme. Tämä sairaalakäynti oli positiivinen (muista yleisistä sairaalakäynneistä poiketen), sillä lähin ystävämme sai eilen vauvan, jota me tänään päästiin ihailemaan. Voi sitä söpöyden, rakkauden ja onnellisuuden määrää! Sanat ei oikeastaan ikinä riittäisi kuvaamaan niitä tunteita ja hetkiä, jotka tuli koetuksi. Sitä ei turhaan sanota ihmeeksi. 

Sairaalavisiitimme jälkeen päivä päätettiin vielä illallisella aasialaisessa ravintolassa tyttöjen kanssa, eli täydellinen loppu ihanalle ja täytteiselle päivälle :) Lisää tälläisiä!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In English

Yoga, reading, friends, babies, latte, Asian food. That's what my day has been made of :)

Today I:

- tried Aerial Yoga for a first time and I loved it. Gonna go tomorrow again, although this time I will try out some different type of yoga (flow yoga) :) 

- was at school reading some materials I need for my thesis. I'm writing my thesis now, so started visiting school again after a while, since it's easier to concentrate on working there. 

- drank a latte in cafe while waiting for my friends.

- visited our close friend in a hospital, who just gave birth to a most beautiful baby boy yesterday! Can't even describe the feelings I felt for two days now. So happy and excited for their family!! :) <3

- went to Asian restaurant for a dinner with girls. It was really cozy to seat and talk about everything and eat good food :) 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti