tiistai 12. huhtikuuta 2016

Light as a feather


Viime aikoina on ollut hyvä fiilis. Sellainen, täynnä elämää ja toivoa fiilis. Hymy on eksynyt useammin huulille ja tietynlainen rauhallisuus ja ehkäpä jopa onnellisuuden tunne ovat tulleet tutummaksi. Ehkä se on se kevät ja edessä häämöttävä kesä. Ehkä se, että on ollut tekemisen meininkiä ja tuntuu, että olen ollut koko ajan tekemässä jotakin. Mutta ei huonolla ja kiireisellä tavalla, vaan kivalla tavalla. Ehkä monipuolisuus on oikea sana, kuvailemaan näitä viime viikkoja. 

Kuten aiemmin kirjoitin, maaliskuu oli super kiireinen ja täyteen ahdettu kuu (sekin hyvällä tavalla). Ja luulin, että vauhdikkaan maaliskuun jälkeen huhtikuu saattaa tuntua liian hitaalta ja tylsältä. Mutta huhtikuukin lentää sellaista vauhtia eteenpäin, etten meinaa taaskaan pysyä perässä. Puolessa välissä kuuta ollaan kohta hei! 

Uudella harrastukselani - joogaalla, jonka kirjoitin aloittavani aiemmin saattaa olla jonkin verran tekemistä sen keveän tunteen kanssa, joka minut on vallannut. Jooga on osoittautunut miellyttävämmäksi kuin kuvittelin ja tunnen saavani siitä oikeasti hyötyä, vaikka olenkin käynyt vasta viisi kertaa. Olen tähän asti kokeillut ilmajoogaa, flow-joogaa, yin&yang-joogaa sekä yin-joogaa. Yin-jooga taitaa olla suosikkini näistä, sillä siinä edetään rauhallisesti ja pehmeästi, joten se sopii tälläiselle aloittelijalle kuin minä varsin mainiosti :)

Opinnäytetyötäkin on tullut käynnistyä viime viikolla ja se on vienyt nyt aika paljon aikaa ja ajatuksia. Sen kanssa tulee pieni kiire, sillä se on jo jonkin verran myöhässä aikataulusta lähinnä viime kuun työtilanteesta johtuen. Mutta kyllä se valmistuu tämän kevään aikana. Aion pysyä positiivisena sen suhteen, vaikka se turhauttaakin aina välillä. 

Paljon on myös ollut suunnitteilla loppukeväälle ja kesälle, suunnitelmia, joiden todella toivon toteutuvan ja pyrinkin parhaani mukaan toteuttaa niitä :) 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In English

I've been having this really nice and calm feeling lately. Kind of hopeful, maybe happy, peaceful and energetic. Don't know if it's spring or what, but I'm really enjoying it and hope it'll last long! It feels like I'm full of life and everything is as it's supposed to be. Don't have that often :D 

A lot have been going on, which is great, since I always feel like I'm in my own element (at my best), when I have a lot stuff going on. This time though, there's no this feeling of hurry and anxiety, which is also cool. 

Maybe my new hobby, which is yoga has been influencing somehow these feelings I'm feeling. It's yoga after all, suppose to get you energetic and peaceful :D I really think it's my thing and I think I will continue doing it as long as it feels good. Been attending the classes only for five days and I already feel the development both inside and out. Have been trying four different yoga styles now and Yin yoga is my favorite for now :) It's so calm and slow and really helps me with my tensed muscles. 

I've also started to write my thesis recently and a lot of time and thoughts is going on that nowadays. Sometimes I get really frustrated with it and wish I'd already finish my studies :D But then I calm myself down and just start doing it little by little. 

I've been planning a lot of exciting stuff for this spring and summer so now I have to only hope that I'll manage everything and my plans will work :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti