torstai 14. huhtikuuta 2016

Favorite outfit photos


Coat - Zara, Dress - Gina Tricot, Shoes - Zara, Bag - Global Accessorize, Scarf - Hugo Boss 

Käytiin tänään Griten kanssa Cafe Caruselin jazz-illassa kuuntelemassa musiikkia ja ihmettelemässä meininkiä. Matkalla kahvilaan napattiin nuo asukuvat, jotka ovat muodostuneet kertaheitolla kaikkien aikojen lemppari kuviksi minusta. Täytyy sanoa, ettei kyllä tule kovin usein noin hyvä fiilis kuvista! Tolla super ihanalla valolla on paljonkin tekemistä asian kanssa, nimittäin emme välttämättä saataisi ihan noin onnistuneita otoksia muussa valaistuksessa. Ja lämpöasteet, ai että! +10 päivällä, not bad, I say! Ja kuvaaja on tietysti ollut jälleen kerran mahtava <3

Tuo takki on varmasti ollut tämän talven ja kevään käytetyin takki, ei täydellisempää voisi olla! Ja nyt viime kuussa löysin Gina Tricotista täydellisen midimekon, jota olen metsästänyt kaikkialta sitten syksystä asti. Voisin ostaa tälläisen neulemekon vielä ainakin kahdessa eri värissä. Niin mukava ja lämmin päällä, ja vieläpä hyvännäköinen. Kerrankin päälle valikoitui jotakin naisellisempaa ja tyköistuvaa, kun tuntuu, että olen liian pitkään aikaan elänyt mukavasti kaikenlaiset muodottomat palloneuleet, tennarit ja pillifarkut päällä. Alkoi jo jonkin verran kyllästyttää, rehellisesti sanoen. 

Päiväni meni muuten aika tavallisesti. Kävin jälleen koulussa tapaamassa oppariohjaajani ja lukemassa lisää oppariin liittyvää materiaalia. Illalla sain pienen negatiivisen yllätyksen, kun kolme-vuotias tietokoneeni taas jälleen kerran löysi itsestään jonkin sortin ongelman ja päätti olla toimimatta. Tarkemmin sanoen päätti katkaista kaikki internet-yhteydet ja olla löytämättä ne uudestaan. Vieressä oleva puhelin ja poikaystävän tietokone löysivät kotiverkkomme, siis, vallan mainiosti, mutta tietokoneni ei siihen enää yhdistänyt. Ei ole todellakaan ensimmäinen kerta, kun tämä yksilö löytää itsestään mystisiä ongelmia, joten alkaa jo pikkuhiljaa ottaa päähän sen toiminta. Eikä johdu edes vuosista, sillä ensimmäinen ongelma ilmeni jo kahden viikon jälkeen ostohetkestä, tietokoneen ollessa siis kaksi viikkoa vanha (kolme vuotta sitten). Alan harkita vakavasti uutta tietokonetta ja mietteet ovat kovasti siellä kilpailevan yriyksen eli Applen puolella, tuo Windowsien  ja Androidien toiminta ei nimittäin sovi minulle yhtään. 

Tässä pientä päivän tarinaa siis, ja nyt sänkyyn, kun huomenna aamulla on taas joogan aika :)) 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In English

We took this photos today with Grite on our way to a jazz evening in Cafe Carusel and these are my favorite photos of me ever! So cool lightning and an amazing photographer of course ;) I've been wearing this coat almost all the time, love how it goes with basically everything. Also in love with the black midi dress I bought from Gina Tricot last month on sale, so feminine, but also warm and super comfy. Right now I'm fighting with my computer, since it has some problems. I'm starting to consider seriously buying the new one...Probably Macbook, since I'm really fed up with Windows and Android devices. But now I'm gonna go to sleep, cause tomorrow morning it's yoga time again! :) 



















2 kommenttia:

  1. On kyllä upeita kuvia, ja ihana tuo neulemekko!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon muru!<3 Ja mekko oli kyllä aikamoinen löytö, niin mukava ja vaivaton päällä =))

      Poista