torstai 25. elokuuta 2016

Madrid day 4 outfit

Dress - Lusio, Shoes - Clou

Olen ehkä aiemminkin maininnut täällä blogissa heikkouteni mekkoihin. Väitän, että jos asuisin maassa, jossa on enemmän lämpöpäiviä kuin Suomessa, käyttäisin ainakin viisi päivää viikossa mekkoja, ne voisivat olla vaatekaappini ainoat vaatekappaleet, ei housuja, ei shortseja, ei paitoja, vain mekkoja. Jos olisin vaatesuunnittelija, suunnittelisin mekkoja. Lapsena osasin piirtää vain ja ainoastaan prinsessoja hienoissa mekoissa. Ei eläimiä, ei maisemia, vain tyttöjä ja mekkoja. Ja tän olen varmasti kirjoittanut tänne jo, mutta kun vauvana opettelin puhumaan ensimmäinen pitkä sanani "äiti" ja "isä" -sanojen jäljeen oli "mekko" (venäjäksi tietenkin).

Yhtenä tämän kesän kauniina päivänä (oikeastaan ei yhtään kauniina, vaan kylmänä ja sateisena) Pietarissa päädyin Ihmemaahan. Tai sanoisinko Lusio-niminen mekkotaivas, vaateliike, jossa myytiin vain mekkoja ja vain hienoja mekkoja, semmosia, joista olen aina unelmoinut. En nyt tarkoita mitään iltamekkoliikettä, vaan joka päivälle tarkoitettuja mekkoja, mutta jotka olivat juuri sen tyylisiä, mitä aina olen etsinyt. En sano, ettenkö löydä sellaisia ikinä missään muualla, mutta tossa määrässä, mitä niitä oli siellä en ole aiemmin nähnyt. Joka ikinen oli kuin otettu suoraan minun fantasioista ja ommeltu minun mittoihin. Vietin liikkeessä puolitoista tuntia (liike oli R-Kioskin kokoinen) ja sovitin yli kaksikymmentä mekkoa, joista jokaisen olisin halunnut viedä kotiin. Olisin sovittanut vielä 20, jos olisi ollut aikaa. 

Yksi mekkounelma lähti mukaani liikkeestä, tuo tyttömäinen ja ruusuinen kaulusyksityiskohdalla. Jäi harmittamaan oikein kunnolla, kun kysyessäni liikkeen henkilökunnalta, onko sillä nettikauppaa selvisi ettei ole. Ja liikkeitä löytyy vain Venäjältä. Kaipa täytyy sitten tyytyä siihen, että visiittejä sinne tulee tehtyä vain silloin kuin oleskelen Pietarissa. Ehkä näin on parempi, lompakko ainakin pysyy paksumpana. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In English

I believe, I have mentioned before in the blog, that I have a major crush on pretty dresses since childhood. The first longer word I learned, when I was a kid after "mom" and "dad" was "dress". I used to draw only girls and dresses, no animals, no nature drawings, just girls in dresses. If I'd be clothing designer, I would design dresses. Okey, I think you got it. 

So once upon a time this summer in St.Petersburg I got into a Wonderland and understood how Alice felt. The tiny (size of a kiosk) dress paradise called Lusio based in one of St.Petersburg's shopping malls (Mega). The store, which sold only dresses and where every dress was made exactly for me. I spent there approximately one and a half hour (did I mention it was a size of kiosk?) and tried on more then 20 dresses. And could have tried 20 more, if it wasn't for time and money. One girly flowy rose dream did come with me after all from the store, u can see it in the pictures below. But I can assure you choosing only one dress was a tough decision to make :D

This store is now officially my favorite of all. Unfortunately the store is located only in Russia and it doesn't have an online store, so you can shop the dresses only in Russia. Well, I guess I'm gonna have to visit it every time in go in St. Petersburg. Actually, it's better this way, at least for my wallet. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti